Menu
Shop navigation

Keuken en badkamer

Ontbijt in stijl. Voor het hart van het huis, bieden wij een breed assortiment aan keuken accessoires en leuke gadgets. Van landelijk tot modern, voor ieder wat wils !
Eenvoud, design & stijlvol. Dat is wat je mag verwachten van de badkamer en keuken accessoires bij Tuincenter Defever. Ook leuk als geschenk !

Wij werken met merken zoals :

J-LINE
Pleasure of living
Leuke krijtborden, servies met een landelijk tintje, voorraadpotten, een vrolijke verzameling van kleurrijke woonaccessoires en hebbedingetjes voor thuis of aan het strand

Tuincenter Defever KERSTSALE -20% !

ZONE
Het genie van het Deense design
Accessoires voor keuken en badkamer sprankelend en fris herdacht

Tuincenter Defever KERSTSALE -20% !

GOA
Stijlvolle huisparfum geuren
GOA is de expert in stijlvolle huis geuren. Via haar elegant ontworpen collecties en verfijnde goa geuren zet Goa de standaard in de woning huisparfum geuren. Goatiers zijn verkrijgbaar in een verscheidenheid aan geurverspreiders: goatier, geurstokjes of reed diffusers met navulling en losse stokjes, kamer room sprays, geur kaarsen, geurolie en geur olie branders, geur bloemen, etc. Van slaapkamer tot huiskamer, van keuken tot badkamer, Goa's gamma aan huisparfum producten zullen u helpen de gewenste sfeer te creëren in uw huis. Kies uit een grote verscheidenheid aan geuren: kalmerende voor diegenen die rust zoeken, exotische voor mensen die er even uit de sleur willen breken. Sommige lente-achtig en bloemig, sommige warm en sensueel, Goa's geuren weerspiegelen elk facet van het leven en zijn perfect voor elke kamer in het huis. Dag na dag, GOA helpt u, uw huis visueel en sensorisch qua sfeer te personaliseren.

Tuincenter Defever KERSTSALE -20% !

BADBOMBS
Pure verwennerij
Avonden baplezier met onze heerlijke collectie sprankelende bath mallows & bath creamers All you need is love, Cotton candy, Flutter bu butterfly... en zoveel meer.

Tuincenter Defever KERSTSALE -20% !

 

 

Pinterest

 

Keuken en badkamerKeuken en badkamerKeuken en badkamerKeuken en badkamerKeuken en badkamerKeuken en badkamerKeuken en badkamerKeuken en badkamerKeuken en badkamerKeuken en badkamerKeuken en badkamerKeuken en badkamerKeuken en badkamerKeuken en badkamer


Producten in de kijker

Elke maand iets nieuws !

Bekijk onze tijdelijke acties

Graag persoonlijk advies?

Kom eens langs in ons tuincenter en we bespreken je plannen tussen het groen!

Contacteer ons

Vacatures

Op zoek naar creatief talent !

Spontane sollicitaties: jobs@tuincenterdefever.be

Contacteer ons