Menu
Shop navigation

28 & 29 april - Vijver Water Testdagen


Vijvers bij Tuincenter Defever !

De Lentevijver Ontwaakt, laat je Vijverwater Testen !

Breng je vijver tot leven !

Fleurige & groene vijverplanten toveren je vijver instant tot leven & een glimlach op je gezicht ! Met hun frisse lente kleuren & geuren brengen onze vijverplanten een waar Lente Festival naar je vijver ! Tevens ook een prachtig assortiment zuurstofplanten op onze vijverafdeling !

Ontdek onze Fleurige & Groene Vijverplanten...

 

Als een visje in het water !

Vissen zijn niet alleen mooi voor het oog, maar sommige onder hen spelen ook een belangrijke rol ! Zeelt wordt soms wel eens de doktersvis genoemd omwille van zijn opvallende slijmlaag die helend zou helpen bij andere vissen. De zonnebaars helpt aan de andere kant dan weer het visbestand een beetje in de perken te houden. Tevens ook een uitgebreid assortiment Visvoeding !

Ontdek ons kleurrijk & divers assortiment vissen...


Lotusbloem - vijverplanten bij Tuincenter Defever !
Drijfplanten - vijverplanten bij Tuincenter Defever ! Iris - vijverplanten bij Tuincenter Defever !Dotterbloem - vijverplanten bij Tuincenter Defever


Vijverbehandeling & vijvertechniek !

De correcte (her)opstart van je vijver is de belangrijkste fase om te genieten van een heldere vijver. Onderhoud van de vijverinstallatie is hierbij een belangrijke factor. Hier mogen bacteriên & jaarlijkse vervanging van UV-lamp zeker niet ontbreken ! 

Ontdek Vijverbehandeling: Hoe & welke producten...

Elk seizoen heeft zijn effect op het watermilieu, weldra wordt het warmer en zijn zuurstof en algen zeker nauwlettend in het oog te houden ! Draait uw vijverpomp niet meer zoals voorheen ? Dan kan dit de waterkwaliteit in het gedrang brengen. Regelmatig nazicht van vijver- en zuurstofpomp is hoognodig !

Ontdek Vijvertechniek: Hoe & welke producten...


Vijvers bij Tuincenter Defever !

 

Prachtige deco voor tuin & vijver !

Vier de LENTE en fleur je vijver op met dat echte lente gevoel ! Ontdek onze nieuwe collecties, vijverproducten, vijverpompen, fonteinen, unieke decoratie... Om bij weg te dromen !

Ontdek ons prachtig assortiment fonteinen & ornamenten...

 

Vijver MAKE OVER met uw Vijverspecialist !

Ben je van plan dit jaar je vijver eens grondig onder handen te nemen ? Dan ben je bij Tuincenter Defever aan het juiste adres ! Onze collega's staan klaar om je te helpen je plannen & dromen waar te maken met hun productkennis & persoonlijk advies.

Ontdek de mogelijkheden ...

 

Bacterial - vijver bij Tuincenter DefeverVijvers bij Tuincenter DefeverFloating Heron - vijverbescherming bij Tuincenter DefeverMini-Vijver Velda bij Tuincenter Defever !
  

BELEEF & GENIET !

 

 

 

Vijver Water Testdagen 28 & 29 APRIL 2018 bij Tuincenter Defever !

Producten in de kijker

Elke maand iets nieuws !

Bekijk onze tijdelijke acties

Graag persoonlijk advies?

Kom eens langs in ons tuincenter en we bespreken je plannen tussen het groen!

Contacteer ons

Vacatures

Op zoek naar creatief talent !
Jobstudent Weekendwerk

Spontane sollicitaties: jobs@tuincenterdefever.be

Contacteer ons