Menu
Shop navigation

Bloemist - Decorateur (Freelance) Winkel & Workshop


Nieuwe collega gezocht bij Tuincenter Defever !

Tuincenter Defever - Altijd iets beter ! 

Tuincenter Defever is al meer dan 20 jaar een vaste waarde in West-Vlaanderen. Je kan er uren snuisteren doorheen 8000m² vol inspiratie met creatieve hebbedingetjes en originele stukken voor een perfecte vijver, tuin en een origineel interieur. Een creatief team op zoek naar creatief (freelance) talent voor onze fleurige bloembinderij & kersverse Workshopruimte !

Wild Van Bloemen Met Passie Voor Interieur & Decoratie

Een boeket is als een gedicht, waar de bloemen woorden zijn. Jouw representatieve en open uitstraling zorgen ervoor dat onze klanten je kunnen vertrouwen wanneer jij hun gedicht componeert.

Het geheim van een warm en uitnodigend huis zit in de kleine dingen. Jouw aanstekelijke enthousiasme en inlevingsvermogen begeleid onze klanten met persoonlijk advies doorheen onze gezellig ingerichte kamers vol trendy decoratie en meubelen. Van Cosy tot Funky, in alle stijlen voel je je thuis !

Freelance Lesgever Workshop Bloemschikken & Bloemcreaties (M/V)

Als (freelance) workshop begeleider maak jij themagerichte creatieve boeketten & bloemstukken samen met onze klanten die zich hebben ingeschreven voor de initiatie. Tijdens de workshop ben jij het aanspreekpunt van onze klant en adviseert hen omtrent bloemenkeuze en andere producten. Jouw passie vertaalt zich ook in de verzorging van bloemen en planten en het netjes houden van de creatieve ruimte.

Je beschik over de nodige portie creativiteit en nieuwe ideeën om elk seizoen te voorzien van een feestelijke make-over ! Van vrolijke lentespulletjes tot sprookjesachtige kerstdecoratie, je hoofd slaat nu al op hol van enthousiasme :-).

Kortom: Een sociale creatieve duizendpoot met zin voor aanpak & oog voor detail !

De workshops zullen doorgaan in onze kersverse creatieve Workshopruimte, gelegen op dezelfde locatie als onze zaak. De nodige materialen voor de workshop zullen reeds klaarliggen bij aanvang. Het aantal inschrijvingen per workshopsessie hangt af van het thema.

Interesse ?

In je koffer heb je reeds een afgeronde opleiding of cursus in de bloemenbranche én werkervaring in een bloemenwinkel. Je bezit over een pro actieve houding en vindt het leuk om actief klanten te helpen en te adviseren. Je hebt een verzorgd voorkomen, kan met een computer werken en goede mondelinge communicatie vaardigheden in zowel de Nederlandse, Franse als Engelse taal. Je kan zelfstandig werken, hebt verantwoordelijkheidszin en draagt klantenservice en een aangename winkelervaring hoog in het vaandel. Je beschikt over flexibele beschikbaarheid en bent bereid voor weekendwerk. Het liefst ben je woonachtig in Gistel of omgeving.

Wil jij graag (freelance) meegroeien in deze trendy zaak ? Toon ons je skills en wie weet wordt jij onze nieuwe creatieve collega ! Als reward bieden we je een leuke creatieve opportuniteit binnen een jong en enthousiast team - Samen met een vers en groot assortiment bloemen in een groene omgeving die nooit stil staat en waar ieder seizoen iets anders te beleven valt !

Stuur je CV en bijbehorende motivatiebrief naar jobs@tuincenterdefever.be
Had je nog vragen neem dan telefonisch contact op met Carine Deprince op 059 / 27 99 64. 

 

Producten in de kijker

Elke maand iets nieuws !

Bekijk onze tijdelijke acties

Graag persoonlijk advies?

Kom eens langs in ons tuincenter en we bespreken je plannen tussen het groen!

Contacteer ons

Vacatures

Op zoek naar creatief talent !
Jobstudent Weekendwerk

Spontane sollicitaties: jobs@tuincenterdefever.be

Contacteer ons