Menu
Shop navigation

Bloemist M/V Halftime Weekendwerk - Creatief Talent gezocht !


Nieuwe collega gezocht bij Tuincenter Defever !

Tuincenter Defever - Altijd iets beter ! 

Tuincenter Defever is al meer dan 20 jaar een vaste waarde in West-Vlaanderen. Je kan er uren snuisteren doorheen 8000m² vol inspiratie met creatieve hebbedingetjes en originele stukken voor een perfecte vijver, tuin en een origineel interieur. Een creatief team op zoek naar creatief talent voor onze fleurige bloembinderij & trendy decoratie !

Wild Van Bloemen Met Passie Voor Interieur & Decoratie

Een boeket is als een gedicht, waar de bloemen woorden zijn. Jouw representatieve en open uitstraling zorgen ervoor dat onze klanten je kunnen vertrouwen wanneer jij hun gedicht componeert.

Het geheim van een warm en uitnodigend huis zit in de kleine dingen. Jouw aanstekelijke enthousiasme en inlevingsvermogen begeleid onze klanten met persoonlijk advies doorheen onze gezellig ingerichte kamers vol trendy decoratie en meubelen. Van Cosy tot Funky, in alle stijlen voel je je thuis !

Bloemschikken & Bloemcreaties (M/V)

Jij bent het aanspreekpunt voor onze klant op zoek naar die ultieme eyecatcher voor hun interieur of dat ene originele super cadeau !

Als bloemist maak jij creatieve boeketten / bloemstukken voor onze klanten en geeft hen persoonlijk advies omtrent bloemenkeuze en andere producten. Jouw passie vertaalt zich ook naar de kennis en verzorging van bloemen en planten en het netjes houden van de winkel.

Als decorateur beschik je over de nodige portie creativiteit en nieuwe ideeën om elk seizoen te voorzien van een feestelijke make-over ! Van vrolijke lentespulletjes tot sprookjesachtige kerstdecoratie, je hoofd slaat nu al op hol van enthousiame :-).

Kortom: Een sociale creatieve duizendpoot met zin voor aanpak & oog voor detail !

Interesse ?

In je koffer heb je reeds een afgeronde opleiding of cursus in de bloemen & plantenbranche én werkervaring in een bloemenwinkel. Je bezit over een pro actieve houding en vindt het leuk om actief klanten te helpen en te adviseren. Je hebt een verzorgd voorkomen, bent multifunctioneel inzetbaar, kan met een computer werken en goede mondelinge communicatie vaardigheden in zowel de Nederlandse, Franse als Engelse taal. Je kan zelfstandig werken, hebt verantwoordelijkheidszin en draagt klantenservice en een aangename winkelervaring hoog in het vaandel. Je wilt een halftime job (minimum 20 uren), beschikt over flexibele beschikbaarheid en bent bereid voor weekendwerk (zaterdag & zondag !). Het liefst ben je woonachtig in Gistel of omgeving.

Wil jij graag meegroeien in deze trendy zaak ? Toon ons je skills en wie weet wordt jij onze nieuwe creatieve collega ! Als reward bieden we je een leuke halftime creatieve functie binnen een jong en enthousiast team - Samen met een vers en groot assortiment bloemen in een groene omgeving die nooit stil staat en waar ieder seizoen iets anders te beleven valt !

Stuur je CV en bijbehorende motivatiebrief naar jobs@tuincenterdefever.be
Had je nog vragen neem dan telefonisch contact op met Carine Deprince op 059 / 27 99 64. 

 

Producten in de kijker

Elke maand iets nieuws !

Bekijk onze tijdelijke acties

Graag persoonlijk advies?

Kom eens langs in ons tuincenter en we bespreken je plannen tussen het groen!

Contacteer ons

Vacatures

Op zoek naar creatief talent !
Jobstudent Weekendwerk

Spontane sollicitaties: jobs@tuincenterdefever.be

Contacteer ons