Menu
Shop navigation

Eetbare bloemen op je bord !


Viooltjes - Eetbare bloemen bij Tuincenter Defever

Eetbare Bloemen Verkrijgbaar Vanaf Mei !

Met eetbare bloemen breng je in één keer het voorjaar op het bord. En met vrolijkheid óp tafel creëer je vrolijkheid aan tafel.

Ons divers assortiment bestaat uit viooltjes, rozen en nog ander lekkere kleurrijke bloemetjes ! Deze bloemen zijn niet alleen mooi, maar hebben elk ook een bijzondere smaak.

Eetbare bloemen bij Tuincenter Defever

Wat Kan Je Doen Met Culinaire Bloemen ?

Maak een voorjaarssalade met bloemen: Maak een salade van baby romaine en friseesla, geroosterde groene asperges, geblancheerde verse doperwten, gerookte forelfilet gerold door gekneusde rode peper en frambozenvinaigrette, radijsjes en munt. Garneer uitbundig met eetbare bloemen.

Geitenkaastimbaaltjes met bloemen: Pluk de blaadjes van diverse soorten eetbare bloemen en mooie takjes kervel. Hak wat bieslook fijn en voeg toe aan de bloemen. Rol vervolgens de jonge geitenkaasjes door dit mengsel. De bloemetjes en kruiden blijven plakken als je ze een beetje aandrukt op de kaas.

Tip !

Eetbare bloemen zijn maar kort houdbaar in de koelkast, pluk ze dus vlak voordat je ze gaat gebruiken.

 

Eetbare bloemenEetbare bloemenEetbare bloemenEetbare bloemenEetbare bloemenEetbare bloemenEetbare bloemenEetbare bloemenEetbare bloemenEetbare bloemenEetbare bloemenEetbare bloemen

Producten in de kijker

Elke maand iets nieuws !

Bekijk onze tijdelijke acties

Graag persoonlijk advies?

Kom eens langs in ons tuincenter en we bespreken je plannen tussen het groen!

Contacteer ons

Vacatures

Op zoek naar creatief talent !
Jobstudent Weekendwerk

Spontane sollicitaties: jobs@tuincenterdefever.be

Contacteer ons