Menu
Shop navigation

Groene kamerplanten

Geen product gevonden

Alocasia

Groene kamerplantenDeze kamerplant valt op dankzij zijn groot, opvallend blad. Dat ontstaat uit het centrum van de plant en elk nieuw blad is telkens hoger dan het vorige. Het resultaat? Een imposante bladplant die je je kerstboom zo doet vergeten. Bovendien vraagt ze weinig verzorging. Zet haar op een plek in het licht tot halfschaduw, maar vermijd direct zonlicht. De potkluit vochtig houden is voldoende.

 

 

 

Schefflera

Groene kamerplantenDeze onderhoudsvriendelijke kamerplant wordt stilaan een klassieker. En terecht, want deze klepper vraagt een minimum aan zorg. Op een lichte en warme plek vertoeft ze het liefst. In tegenstelling tot veel andere kamerplanten is direct zonlicht geen probleem. Geef regelmatig wat water, maar een keertje overslaan accepteert ze zonder morren.

 

 

 

 

Kentia

Groene kamerplantenDeze frisgroene palm laat zich niet snel van zijn stuk brengen. Ze verdraagt goed droge lucht en vraagt weinig verzorging. Geef wekelijks wat water, trakteer in de zomer en lente op wat plantenvoeding en deze palm is tevreden. En ze is niet alleen gemakkelijk, ze heeft ook een bijzonder luchtzuiverende werking.

 

 

 

 

 

Beaucarnea

Groene kamerplantenDeze kamerplant heeft, dankzij zijn brede voet, wat weg van een olifantenpoot. Zijn lange, krullende bladeren maken hem tot een opvallende verschijning. En hij is zeker zo robuust als zijn naamgenoot. Zet hem op een plek met veel licht en geef af en toe wat water, en hij is tevreden.

 

 

 

 

 

Ficus

Groene kamerplantenDe Ficus siert al veel Vlaamse huiskamers. Geen wonder, want deze knappe bladplant is niet alleen prachtig, maar ook gemakkelijk in onderhoud. Een lichte of donkere plek? Het is allemaal OK voor de Ficus. Opgelet: hoe lichter de plek, hoe meer water hij vraagt. Zorg er alleen voor dat hij niet in de tocht staat.

 

 

 

 

 

 

Groene kamerplantenGroene kamerplantenGroene kamerplantenGroene kamerplantenGroene kamerplanten

Producten in de kijker

Elke maand iets nieuws !

Bekijk onze tijdelijke acties

Graag persoonlijk advies?

Kom eens langs in ons tuincenter en we bespreken je plannen tussen het groen!

Contacteer ons

Vacatures

Op zoek naar creatief talent !
Jobstudent Weekendwerk

Spontane sollicitaties: jobs@tuincenterdefever.be

Contacteer ons