Menu
Shop navigation

Hebe

Geen product gevonden

Tover in een mum van tijd sfeer en kleur in je tuin met deze vrolijke trendsetter

 Hebe

 

Vrolijke vlinders

Krijg je zin om saaie plekken in de zomertuin van kleur te voorzien of uitgebloeide planten te vervangen? De Hebe ook bekend als struikveronica, is de ideale kandidaat. De plant bloeit namelijk tot ver in oktober met witte, lavendelblauwe, paarse, roze of lila bloemen. Die zitten vol nectar en daar worden vlinders vrolijk van. En omdat de Hebe zo lang bloeit, kunnen de vlinders er ook tanken als andere zomerplanten al zijn uitgebloeid.

HebePlant met effect

Behalve bloemen geven ook verschillende bladkleuren sfeer en variatie in je tuin. Laat je daarom eens verrassen door de Hebe met lichtgrijs, grijsgroen, frisgroen, diepgroen, paars en bont blad. De Hebe is echt een trendplant.

Zet bijvoorbeeld eens blauwbloeinde soorten in potten van natuurlijke materialen of bakken met een verweerd uiterlijk, past perfect bij de tuintrend 'Unexpected Wild'.

Hou je liever van de trend 'Eco Luxe' waarbij luxueuze uitstraling wordt gecombineerd met een natuurlijke look? Zet dan de witbloeiende Hebe met glanzend blad samen met pluimhortensia's in een metallic bak.

Groenblijver

De Hebe is een groenblijver die de tuin het hele jaar ‘body’ geeft. Zet de plant ook in een pot in je tuin of op het terras, geeft beslist een trendy resultaat !
 

Aan de slag:

Met Hebe tover je in een mum van tijd sfeer en kleur ! Ideaal om de zomertuin of het terras een oppepper te geven. Zet een hele Hebe familie samen, met zoveel variëteiten komt dit zeker goed. Ook in pot zal dit mooi ogen.

Zorgt dat er in de bodem van de pot een paar gaten zitten, zodat het overtollig water kan wegvloeien.
Verwen de Hebe ook eens met plantenvoeding.

Wordt alvast maar dol vrolijk !

Heb je de smaak te pakken ?

Kom dan langs bij Tuincenter Defever en maak er een kleurrijke zomer van !
 

Bron: Mooiwatplantendoen, Groen van bij ons

 

HebeHebeHebeHebe

Producten in de kijker

Elke maand iets nieuws !

Bekijk onze tijdelijke acties

Graag persoonlijk advies?

Kom eens langs in ons tuincenter en we bespreken je plannen tussen het groen!

Contacteer ons

Vacatures

Op zoek naar creatief talent !
Jobstudent Weekendwerk

Spontane sollicitaties: jobs@tuincenterdefever.be

Contacteer ons