Menu
Shop navigation

Interieur

Geen product gevonden

Paard Kare Design Horse bij Tuincenter Defever

Decoratie & Interieur - Tuincenter Defever (bij Oostende)

Het geheim van een warm en uitnodigend huis zit in de kleine dingen. En het zijn die dingen die je in overvloed vindt bij Tuincenter Defever. Kom snuisteren en kuieren, ontdekken en verkennen, doorheen onze gezellig ingerichte kamertjes vol decoratie en meubelen van cosy tot funky. Een uitstapje waard!

Een uitstapje waard

Onze decoratie- en interieurafdeling is een bezoek waard op zich. Een regenachtige dag aan zee? Dan is dit een ideale uitstap, want ons uitgebreide tuincentrum ligt vlak bij Oostende. Verschillende kamertjes zijn ingericht met unieke of gewoon mooie spullen. In ieder hoekje valt er wel iets te zien. Een leuk bijzettafeltje, een elegante fotokader, verrassende badkamer- en keukenspulletjes of een prachtige luster: aan eyecatchers voor jouw interieur en originele cadeaus geen gebrek.

Feestelijke decoratie voor elk seizoen

Elk seizoen krijgt ons assortiment een make-over. Zo vind je altijd de meest trendy interieurartikelen, maar ook iets dat past bij het seizoen. Van vrolijke lentespulletjes tot sprookjesachtige kerstdecoratie.

Kunstplanten & -bloemen

Een speciale plaats in ons assortiment decoratie is weggelegd voor kunstplanten. Deze zien er levensecht uit en worden gemaakt voor zowel particulieren als bedrijven. Lees er hier meer over.

Een vraag? Bel of mail ons gerust of kom een keertje langs in onze winkel in het West-Vlaamse Gistel bij Oostende. Bekijk onze contactinfo

 

Producten in de kijker

Elke maand iets nieuws !

Bekijk onze tijdelijke acties

Graag persoonlijk advies?

Kom eens langs in ons tuincenter en we bespreken je plannen tussen het groen!

Contacteer ons

Vacatures

Op zoek naar creatief talent !
Jobstudent Weekendwerk

Spontane sollicitaties: jobs@tuincenterdefever.be

Contacteer ons