Menu
Shop navigation

Jobstudent Weekendwerk Kassa Medewerker (M/V)

Geen product gevonden

Jobstudent Weekendwerk gezocht bij Tuincenter Defever !

Tuincenter Defever - Altijd iets beter ! 

Tuincenter Defever is al meer dan 20 jaar een vaste waarde in West-Vlaanderen. Je kan er uren snuisteren doorheen 8000m² vol inspiratie met creatieve hebbedingetjes en originele stukken voor een perfecte vijver, tuin en een origineel interieur. Een creatief team op zoek naar creatieve talent als Jobstudent Weekendwerk voor onze fleurige bloemenzaak !

Wild Van Bloemen Met Passie Voor Interieur & Decoratie

Jouw representatieve en open uitstraling zorgen ervoor dat onze klanten je kunnen vertrouwen.

Als kassa medewerker help en bedien je onze klanten en ook eventuele vragen over producten. Je zorgt voor een correcte afrekening aan de kassa. Cadeautjes inpakken behoort eveneens tot je takenpakket !

Op kalmere momenten help je mee in de winkel met aanvullen van rekken en verwerken van leveringen
En werk je mee aan een verzorgde winkelbeleving voor onze klanten en een propere werkplek voor jezelf en je collega's.

Het geheim van een warm en uitnodigend huis zit in de kleine dingen. Jouw aanstekelijke enthousiasme en inlevingsvermogen begeleid onze klanten doorheen onze gezellig ingerichte kamers vol trendy decoratie en meubelen. Van Cosy tot Funky, in alle stijlen voel je je thuis !

Jobstudent Weekendwerk Kassa Medewerker (M/V)

Als kassamedewerker sta jij in voor het goede verloop van bestellingen en betalingen van onze klanten aan de kassa. Daar dat de functie vereist dat je betalingen afhandelt ben je minimum 18 jaar !

Kassa Medewerker Weekendwerk - Uren bespreekbaar - Je kan onmiddellijk beginnen ! 

In je koffer heb je reeds wat werkervaring in een bloemenwinkel of andere sector. Je bezit over een pro actieve houding en vindt het leuk om actief klanten te helpen en te adviseren. Je hebt een verzorgd voorkomen, kan met een computer werken en goede mondelinge communicatie vaardigheden in zowel de Nederlandse, Franse als Engelse taal. Je kan zelfstandig werken, hebt verantwoordelijkheidszin en draagt klantenservice en een aangename winkelervaring hoog in het vaandel. Je beschikt over flexibele beschikbaarheid en bent bereid voor weekendwerk (must !). Het liefst ben je woonachtig in Gistel of omgeving.

Kortom: Een sociale creatieve duizendpoot met zin voor aanpak & oog voor detail !

Interesse ?

Wil jij graag meegroeien in deze trendy zaak ? Toon ons je skills en wie weet wordt jij onze nieuwe creatieve collega ! Als reward bieden we je een leuke creatieve opportuniteit binnen een jong en enthousiast team - Samen met een vers en groot assortiment bloemen in een groene omgeving die nooit stil staat en waar ieder seizoen iets anders te beleven valt !

Stuur je CV en bijbehorende motivatiebrief naar jobs@tuincenterdefever.be
Had je nog vragen neem dan telefonisch contact op met Carine Deprince op 059 / 27 99 64. 

 

Producten in de kijker

Elke maand iets nieuws !

Bekijk onze tijdelijke acties

Graag persoonlijk advies?

Kom eens langs in ons tuincenter en we bespreken je plannen tussen het groen!

Contacteer ons

Vacatures

Op zoek naar creatief talent !
Jobstudent Weekendwerk

Spontane sollicitaties: jobs@tuincenterdefever.be

Contacteer ons