Menu
Shop navigation

Kunstbloemen en -planten

Geen product gevonden

Wat groen schept altijd sfeer. Maar soms heb je de mogelijkheid niet om echte planten te voorzien. Bij Defever maken we kunstplanten die er levensecht uitzien. Handig, bijvoorbeeld op plekken waar niet genoeg zonlicht komt. En tijdsbesparend maar toch sfeervol wanneer je een evenement organiseert. Lees ook meer over ons kunstgras.

We maken zowat elke plant voor u na

Defever maakt ongeveer alle kunstbloemen en kunstplanten. Van fijne bloempjes tot hele hagen. Een veelgevraagde kunstplant is de buxus en een special in ons aanbod zijn de grote bamboes (4-5m).

Een onderhoudsvriendelijke sfeerschepper

Waarom kiezen voor kunstplanten? Op sommige plekken gedijen planten niet vanwege de temperatuur of de hoeveelheid zonlicht. En soms heb je gewoon nood aan een onderhoudsvriendelijk decor. Dan zijn kunstplanten een uitstekend alternatief. Je kan ze gemakkelijk verplaatsen zonder ze te beschadigen, ze vragen geen verzorging en blijven er altijd mooi groen uitzien.

We maken onze kunstplanten en -bloemen uit een speciale duurzame kunststof, die er net echt uitziet. De planten zijn bovendien UV-bestendig.

Paard Kare Design Horse bij Tuincenter Defever

 

Waar worden kunstplanten gebruikt?

De toepassing van kunstplanten en kunstbloemen is heel breed. Een kunstplantje fleurt je slaapkamer of badkamer op, bijvoorbeeld. Maar ook veel bedrijven kiezen voor kunstplanten. Handig op tafel in restaurants en op feesten. Omdat ze herbruikbaar zijn, tegen een stootje kunnen en geen zonlicht nodig hebben, zijn ze ook ideaal op evenementen en beurzen.

Meer weten over onze kunstplanten?

Heb je een vraag over onze kunstplanten of wil je weten of we een bepaalde plant kunnen maken? Neem dan zeker contact op!

 

Producten in de kijker

Elke maand iets nieuws !

Bekijk onze tijdelijke acties

Graag persoonlijk advies?

Kom eens langs in ons tuincenter en we bespreken je plannen tussen het groen!

Contacteer ons

Vacatures

Op zoek naar creatief talent !
Jobstudent Weekendwerk

Spontane sollicitaties: jobs@tuincenterdefever.be

Contacteer ons