Menu
Shop navigation

Kunstgras

Geen product gevonden

Kunstgras Van Tuincenter Defever (West-Vlaanderen)

Zorgeloos, comfortabel en proper. Zo vat het merk Resigrass zijn kunstgras samen, en dat klopt! Je geniet altijd van een perfect getrimd groen gazonnetje, zonder dat het je tijd kost. Kom het kwaliteitsvolle en vooral gemakkelijke Resigrass kunstgras nu ontdekken bij Tuincenter Defever (Gistel, West-Vlaanderen).


Mals Groen Zonder Moeite

Het grootste voordeel van kunstgras? Het kost geen tijd. Gewoon gras moet je maaien, water geven en verzorgen. Op kunstgras kan je die tijd besteden aan zonnen of voetballen met de kinderen. En elke avond kom je thuis van je werk met zicht op een kraaknette gazon!

Soorten Kunstgras

Resigrass kunstgras bestaat in verschillende kleuren, lengtes en structuren. Mooi kort fris groen, iets donkerder en langer of zelfs gek roze. Het kan! In onze winkel kan je stalen zien en voelen.

KunstgrasKunstgrasKunstgras

Waarvoor Wordt Kunstgras Gebruikt?

Kunstgras wordt niet alleen aangelegd in tuinen of op balkons. Sporten als tennis, golf en voetbal worden vaak gespeeld op kunstgras. Ook op speelpleinen en schoolpleinen is het een veilig (vb. valdemping, anti-slip) en duurzaam alternatief. Tot slot wordt het ook als decoratie binnenshuis gebruikt. Denk maar aan beurzen, showrooms en het theater. Onderaan vindt u tevens enkele van onze realisaties !

Aanleg

Wij leggen jouw gazon of grasveld nauwgezet aan. Onze eigen plaatsingsdienst voorziet het gepaste onderdoek en ResiBase, legt je grasmat, bevestigt deze met de nodige haken en tape op de juiste plaatsen en jouw gras is meteen klaar voor gebruik! Het enige waar jij voor hoeft te zorgen is dat de grond indien nodig geëgaliseerd is. Ga je zelf aan de slag? Dan geven we je graag de nodige tips mee!

Vragen over ResiGrass kunstgras?

Neem gerust contact op of breng een bezoek aan onze winkel in Gistel (West-Vlaanderen).

Kunstgras
 

KunstgrasKunstgrasKunstgrasKunstgrasKunstgrasKunstgrasKunstgrasKunstgrasKunstgrasKunstgrasKunstgrasKunstgrasKunstgrasKunstgrasKunstgrasKunstgras

 

Producten in de kijker

Elke maand iets nieuws !

Bekijk onze tijdelijke acties

Graag persoonlijk advies?

Kom eens langs in ons tuincenter en we bespreken je plannen tussen het groen!

Contacteer ons

Vacatures

Op zoek naar creatief talent !
Jobstudent Weekendwerk

Spontane sollicitaties: jobs@tuincenterdefever.be

Contacteer ons