Menu
Shop navigation

Poinsettia - Kerstster

Geen product gevonden

Woonplant van de maand Poinsettia - Kerstster

Poinsettia - Kerstster

De fonkelende winterbloeier

In donkerste periode van het jaar mag je jouw woonkamer langzaam weer omtoveren naar een waar Kerstfeest. En daar mag een traditionele winterbloeier als de Kerstster natuurlijk niet ontbreken !
Poinsettia brengt kleur in de winter. De bekendste kleur is helderrood, wat goed matcht met je overige Kerst accessoires. Heb je nog niet zo'n zin in de Kerst gekte ? Dan zal de zalmroze of roomwitte variant perfect passen in elk interieur ! Wist je dat er zelfs paarse, felroze en tweekleurige kerststerren bestaan?

Poinsettia - KerststerEyecatcher & perfect cadeau

Natuurlijk heet deze niet voor niets Kerstster, de vorm van de plant zegt al genoeg. Met haar felgekleurd blad is de Poinsettia een echte eyecatcher in de kerstperiode.

Iedereen kent de cadeau stress die bij deze maanden hoort. Laat de Kerstster nu eens een cadeau zij die het altijd goed doet.

Een stevige trip voor de boeg? Vraag onze collega's om je Poinsettia goed in te pakken tegen de koude en laat hem niet te lang in de auto staan.

Happy Plant, Happy Me

Door het uiterlijk kost het niet veel moeite deze plant de nodige liefde te geven die ze verdient.

Met een tochtvrij licht plekje en wat liefde en zorgzaamheid laat je al een goede indruk na. Geef de Kerstster regelmatig water, dan krijg je de liefde zeker terug. Opgelet, ze houden niet van natte voetjes ! Als verwennerij kan je iedere twee weken een beetje plantenvoeding geven.

Mooie planten maken je extra happy, een beetje liefde voor de Kerstster kan zeker geen kwaad ! :-)

Wist je dat de Poinsettia oorspronkelijk uit Mexico komt? Daar groeit ze soms uit tot een reus van wel 3 meter. In onze huiskamer houdt ze het gelukkig wat bescheidener.

Heb je de smaak te pakken ?
Kom dan langs bij Tuincenter Defever en kleur je interieur !

Bron: Mooiwatplantendoen, Groen van bij ons

 

Poinsettia - KerststerPoinsettia - KerststerPoinsettia - KerststerPoinsettia - KerststerPoinsettia - KerststerPoinsettia - KerststerPoinsettia - KerststerPoinsettia - KerststerPoinsettia - KerststerPoinsettia - KerststerPoinsettia - KerststerPoinsettia - KerststerPoinsettia - KerststerPoinsettia - KerststerPoinsettia - KerststerPoinsettia - KerststerPoinsettia - KerststerPoinsettia - KerststerPoinsettia - KerststerPoinsettia - KerststerPoinsettia - KerststerPoinsettia - KerststerPoinsettia - KerststerPoinsettia - Kerstster

Producten in de kijker

Elke maand iets nieuws !

Bekijk onze tijdelijke acties

Graag persoonlijk advies?

Kom eens langs in ons tuincenter en we bespreken je plannen tussen het groen!

Contacteer ons

Vacatures

Op zoek naar creatief talent !
Jobstudent Weekendwerk

Spontane sollicitaties: jobs@tuincenterdefever.be

Contacteer ons