Menu
Shop navigation

Snijbloemen

Geen product gevonden

Onze bloembinderij biedt u een dagvers en breed gevarieerd aanbod van snijbloemen. Elke nacht wordt Tuincenter Defever beleverd met een rijk en divers assortiment bloemen waarmee onze bloembinders aan de slag gaan om u telkens weer opnieuw de mooiste boeketten en bloemstukken aan te bieden.

Onze snijbloemafdeling met 3 bloembinders brengt bloemcomposities in een brede waaier van stijlen.

Van trendy, landelijk of strak tot klassiek.

Snijbloemen bij Tuincenter Defever !

Ook voor huwelijken, familiefeestjes, speciale gelegenheden of rouwplechtigheden bent u bij Tuincenter Defever aan het juiste adres. Wij leveren immers ook aan huis of op locatie. Kom dus zeker langs, wij overleggen graag met u voor het perfecte bloemstuk.

Al gehoord van ons flexibel bloemenabonnement? Zo mag je wekelijks, maandelijks of tijdstip naar keuze jouw boeket bloemen verwachten. Jouw interieur steeds in kleur ! Ook heel leuk om cadeau te doen !

Snijbloemen bij Tuincenter Defever !

Ook vindt u bij ons een uitgebreid aanbod aan basismaterialen voor eigen bloemstukcreaties. Schaaltjes, oasis, grondstoffen, … maar ook zijden bloemen en kunstmaterialen. Bent u graag zelf aan de slag met bloemen, u vindt hier beslist uw gading.

Neem contact met uw vragen en wensen, wij staan u graag ten dienste.

 

SnijbloemenSnijbloemenSnijbloemenSnijbloemenSnijbloemenSnijbloemenSnijbloemenSnijbloemenSnijbloemenSnijbloemenSnijbloemen

Producten in de kijker

Elke maand iets nieuws !

Bekijk onze tijdelijke acties

Graag persoonlijk advies?

Kom eens langs in ons tuincenter en we bespreken je plannen tussen het groen!

Contacteer ons

Vacatures

Op zoek naar creatief talent !
Jobstudent Weekendwerk

Spontane sollicitaties: jobs@tuincenterdefever.be

Contacteer ons