Menu
Shop navigation

Snijbloemen & kamerplanten

Geen product gevonden

Er gaat niets boven een fris groen plantje of bloemetje om je interieur tot leven te brengen! Bloemen en kamerplantjes horen dan ook bij de meest gegeven en liefst gekregen geschenken. In ons bloemencentrum worden dagelijks verse snijbloemen geleverd. Die kan je zo meenemen of laten verwerken in een boeket of bloemstuk. Voor speciale gelegenheden en evenementen maken we bloemcreaties op maat.

In ons aanbod

Iedere dag worden er in ons bloemencentrum verse snijbloemen geleverd. Hier kan je rechtstreeks uit kiezen, maar we hebben ook altijd een grote voorraad aan boeketten en bloemstukken die al voor jou zijn klaargemaakt. Je kan natuurlijk ook een boeket laten samenstellen. Daarnaast kan je voor gelegenheden ook bloemcreaties bestellen. Zoek je iets dat langer meegaat? Duik dan in onze ruime keuze aan kamerplanten.

Kom ook meer te weten over onze plantjes en bomen voor de tuin.

Bloemcreaties bestellen

Om verschillende gelegenheden op te luisteren maken we feestelijke of sobere bloemcreaties. Wij leveren bijvoorbeeld aan restaurants en feestzalen, maar stellen ook creaties samen voor evenementen. Ook etalagisten laten regelmatig een bloemstuk maken. Wil je graag meer weten? Neem dan even contact met ons op!

Kom zeker eens de sfeer opsnuiven in ons bloemencentrum in Gistel (bij Oostende)!

>>> Bestel Nu Ook Via Onze WEBSHOP ! <<<

Producten in de kijker

Elke maand iets nieuws !

Bekijk onze tijdelijke acties

Graag persoonlijk advies?

Kom eens langs in ons tuincenter en we bespreken je plannen tussen het groen!

Contacteer ons

Vacatures

Op zoek naar creatief talent !
Jobstudent Weekendwerk

Spontane sollicitaties: jobs@tuincenterdefever.be

Contacteer ons