Menu
Shop navigation

Tuinbenodigdheden en gereedschap

Geen product gevonden

Gezondere planten, groener gras en mooiere bloemen: verzorg je tuin met de nodige dosis aandacht én met het juiste materiaal, en je ziet meteen het verschil. Bezoek Tuincenter Defever voor alle tuingereedschap en praktische tuinbenodigdheden.

Tuinbenodigdheden

Op zoek naar een mooie en milieu-bewuste droomtuin ? Dan helpen we je graag op weg !
Ons tuincenter biedt een ruim assortiment aan natuurlijk en duurzame materialen om je droomtuin te realiseren.
Bij ons kan u terecht voor tuinafsluitingen en schuttingen, alsook diverse afboording- en bestratingsmogelijkheden.

Tuingereedschap

Je tuin onderhouden is een ontspannende bezigheid, maar het kost ook tijd en is soms vermoeiend. Om dat allemaal vlotjes te doen verlopen, is kwaliteitsvol tuingereedschap van onschatbare waarde. Bij Defever verkopen we enkel tuingereedschap van het Duitse topmerk Gardena en het Belgische kwaliteitsmerk Depypere. Snoeischaren, harken, schappen, maar ook grasmaaiers enzovoort, enkel van de meest degelijke makelij.

Gardena beregening

Om je planten fris en groen te houden, is natuurlijk water nodig. De juiste besproeiing, die bijvoorbeeld ook automatisch water geeft wanneer jij op reis bent, zorgt ervoor dat alles in je tuin gezond kan groeien. Van tuinslangen en slangenwagens tot automatische sproeiers en sprinklersystemen, voor ieders tuin hebben we een efficiënte oplossing.

Planten kweken & verzorgen

Je planten gedijen het best in optimale grond. Grondverbeteraar en meststoffen zijn dus geen overbodige luxe. Wie zelf plantjes wil kweken kan dan weer niet zonder goede potgrond en kweekbakjes en zoekt misschien ook materiaal om zelf een kleine plastic serre te bouwen.

Zit je met een tuinkwaaltje ondanks al je goede zorgen? Dan bieden (biologische) sproeistoffen misschien een oplossing. Bent u één en al voor de naruur? Ontdek DCM Naturapy en zijn selectie natuurlijke vijanden voor duurzame oplossingen voor tuinproblemen van vandaag én morgen ! Voor al deze tuinbenodigdheden en meer zit je bij Defever in het juiste tuincentrum!

Je kan altijd bij onze medewerkers terecht voor persoonlijk advies. Leg hen dus gerust je tuinkwesties voor.
Heb je nu al een vraag? Contacteer ons!

Nog meer voor je tuin

Ga je je tuin inrichten? Lees dan meer over onze planten en bomen, tuindecoratie en kunstgras. Handige rubberlaarzen en tuinierkledij zitten ook in ons assortiment.

Producten in de kijker

Elke maand iets nieuws !

Bekijk onze tijdelijke acties

Graag persoonlijk advies?

Kom eens langs in ons tuincenter en we bespreken je plannen tussen het groen!

Contacteer ons

Vacatures

Op zoek naar creatief talent !
Jobstudent Weekendwerk

Spontane sollicitaties: jobs@tuincenterdefever.be

Contacteer ons