Menu
Shop navigation

Verkoper Vijver & Planten !


Nieuwe collega gezocht bij Tuincenter Defever !

Tuincenter Defever - Altijd Iets Beter ! 

Tuincenter Defever is al meer dan 20 jaar een vaste waarde in West-Vlaanderen. Je kan er uren snuisteren doorheen 8000m² vol inspiratie met creatieve hebbedingetjes en originele stukken voor een perfecte vijver, tuin en een origineel interieur. Een creatief team op zoek naar nieuw talent voor onze Vijver & Plantenafdeling !

Vijverman Met Passie Voor Natuur

Jij kent het geheim van een perfecte vijver vol leven met het helderste vijverwater ! Jouw aanstekelijke enthousiasme en inlevingsvermogen begeleid onze klanten met persoonlijk advies doorheen ons vijver- en plantenassortiment. Jouw representatieve en open uitstraling zorgen ervoor dat onze klanten je kunnen vertrouwen bij het realiseren van hun droomvijver.

Fulltime Verkoper Vijver & Planten (M/V)

Voor deze boeiende & dynamische job zijn wij op zoek naar een ambitieuze, leergierig & commercieel ervaren collega op vijvergebied met kennis van tuinplanten. Als verantwoordelijke op onze vijverafdeling draag je zorg voor de in- en verkoop van onze vijverproducten en beschikt over technisch inzicht en vakkennis. Tevens ben jij het centraal aanspreekpunt van onze klant en adviseert hen omtrent plantenkeuze en andere vijverproducten.

Jouw passie vertaalt zich ook in de verzorging van bloemen en planten, productpresentaties en een perfecte uitstraling van de vijver- en plantenafdeling. Een sociaal, ondernemende & klantgerichte verkoper met groot verantwoordelijkheidsgevoelZelfstandigheid is een must, echter ben je ook een echte teamplayer met 2 rechterhanden en weet van aanpakken, plannen & organiseren !

Je beschik over de nodige portie creativiteit en nieuwe ideeën om elk seizoen te voorzien van een make-over - Kortom een creatieve handige harry met zin voor aanpak & oog voor detail !

Interesse ?

In je koffer heb je reeds een afgeronde opleiding / cursus in de vijver & tuinsector én werkervaring. Je bezit over een pro actieve houding en vindt het leuk om actief klanten te helpen en te adviseren. Je hebt een verzorgd voorkomen, kan met een computer werken en goede mondelinge communicatie vaardigheden in zowel de Nederlandse, Franse als Engelse taal. Je kan zelfstandig werken, hebt verantwoordelijkheidszin en draagt klantenservice en een aangename winkelervaring hoog in het vaandel. Je beschikt over flexibele beschikbaarheid en bent bereid voor weekendwerk. Het liefst ben je woonachtig in Gistel of omgeving.

Wil jij graag meegroeien in deze trendy zaak ? Toon ons je skills en wie weet wordt jij onze nieuwe collega ! Als reward bieden we je een creatieve opportuniteit binnen een jong en enthousiast team - Samen met een portie zelfstandigheid en afwisseling waar inzet en motivatie op prijs worden gesteld - Binnen een groene & fleurige omgeving die nooit stil staat en waar ieder seizoen iets anders te beleven valt !

Stuur je CV en bijbehorende motivatiebrief naar jobs@tuincenterdefever.be
Had je nog vragen neem dan telefonisch contact op met Carine Deprince op 059 / 27 99 64. 

 

Producten in de kijker

Elke maand iets nieuws !

Bekijk onze tijdelijke acties

Graag persoonlijk advies?

Kom eens langs in ons tuincenter en we bespreken je plannen tussen het groen!

Contacteer ons

Vacatures

Op zoek naar creatief talent !

Spontane sollicitaties: jobs@tuincenterdefever.be

Contacteer ons