Menu
Shop navigation

Een 8000 m² groot aanbod bij Tuincentrum Defever

Tuincentrum Defever brengt leven in je tuin en in je interieur. Met een bijzonder groot aanbod dat je kan ontdekken op een oppervlakte van maar liefst 8000 m², is een bezoek aan een van Vlaanderens grootste tuincentra meer dan de moeite waard. Carine, Johan en hun medewerkers maken je graag wegwijs in deze groene wereld! Ontdek hier alvast ons assortiment.

Alles voor tuin, vijver & deco

In een groot tuincentrum als dat van Defever kan je uren snuisteren. Kuier rond tussen onze bloemen, planten en trendy decoratie. Ook dat ene product voor je vijver, of een bepaald gereedschap voor je boomgaard vind je hier sowieso terug.

Wij helpen jou graag verder

Welk product is het meest geschikt? Hoe moet je beginnen aan een bepaald tuinproject? Onze medewerkers hebben kennis van zake en helpen je graag verder met advies op maat. Als je problemen hebt met je vijver, kan je zelfs gerust een waterstaaltje meebrengen naar ons vijvercenter om te laten testen. Bovendien zorgen wij voor een vlotte levering als je aankoop niet in je wagen past. Bij tuincentrum Defever doen we er alles aan om het jou gemakkelijk te maken!

Onze specialisaties

Tuincentrum Defever biedt je een bijzonder groot aanbod voor tuin, vijver en interieur. Op een aantal producten zijn we extra trots:

  • Advies & producten voor het helderste vijverwater
  • Kunstgras en de professionele aanleg ervan
  • Bloemcreaties voor alle gelegenheden
  • Deco voor buiten en binnen
  • Kunstplanten en - bloemen voor particulieren en bedrijven
Geen product gevonden

Producten in de kijker

Elke maand iets nieuws !

Bekijk onze tijdelijke acties

Graag persoonlijk advies?

Kom eens langs in ons tuincenter en we bespreken je plannen tussen het groen!

Contacteer ons

Vacatures

Op zoek naar creatief talent !
Jobstudent Weekendwerk

Spontane sollicitaties: jobs@tuincenterdefever.be

Contacteer ons